събота, 11 май 2013 г.

Лебедова... за Зара



                      Така.... Днешната картичка направих за една от нас – да, Зара, за теб:
 Честит рожден ден!
                   Защо лебедова? Нямам си представа откъде излезе този лебед! Сякаш сам си долетя и кацна, ама честно. И за да се разбере защо иде реч ще разкажа малко повече за получателката:
            Всичко започнало.... Шегувам се! :)
            А сега сериозно: Вероятно все повече от вас вече срещат нейни неща и все повече ще я опознават. Аз, обаче, ще си позволя да поставя основата на това познанство /а защо не и приятелство/ с пристрастното си отношение.
             Обикновено щом зърнем лебед ни обзема онова особено чувство на мир, лежерно спокойствие, поезия и хармонията на музиката. И тук идва голямото противоречие – Зара и поезия – пълен абсурд! Ако седна да и говоря за красотата на поезията или, не дай боже, и прочета някой стих – най – много да я приспя в 10 ч. сутринта. За музиката – още повече. Слуша яко метъл, а обича да се облича в розово!?! /все и повтарям, че има нещо сбъркано/. Затова мислех да и направя хард картичка, ама то какво излезе... Е, сега със сигурност ще е изненада!
            Иначе е и премерена, и спокойна. Може и да се цупи, може и да се смее на глас. Техничар с въображение, вероятно ако и дам стар транзистор с голямо удоволствие ще го разглоби / и сглоби, надявам се/. Педантична, до безобразие – във всичко! Но с огромно чувство за хумор, от тези хора, които умеят, но наистина умеят да разказват вицове, на точното място, в точния момент.
            Много е готино да си имаш съмишленик, сега, когато сме запалени по едно и също нещо. Постоянно се събираме „да си поиграем”, да се изфукаме с някой нов шаблон и т.н. И понеже аз я запалих по картичкотворенето, гледам на творчеството и с радостта на горд родител /Е, какво пък, така си е/.
            Има оригинално виждане за нещата. Не копира, мисли, премисля, преди да отреже и влага всичко от себе си в това, което прави.
            Даммм, много си паснахме, може би, защото сме една и съща зодия, знам ли?

          Отново ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗАРА! Желая ти да летиш нависоко, колкото и здраво да си стъпила на земята, да се вихри въображението ти, да има хиляди поводи се радваш на малките, простите неща и да не спираш никога да се усмихваш!
            Ми да приключвам вече. Много дълго стана, а и тя е на има – няма 10 метра от мен и вероятно си цъка на таблета, та очаквам  всеки момент да ме спипа. 

Вярвам, че няма да има нищо против да включа картичката си тук - там:
http://papertakeweekly.blogspot.com/ - Anything Goes
Simon Says ,,,,,Things With Wings
CMC#20 Flower Power / Магията на цветята
Challenge 88 - Anything Goes


 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

За всяка усмивка, за всеки коментар, за това, че бяхте тук: Благодаря!