събота, 12 октомври 2013 г.

Once upon a time...

          Имало едно време една  Снежанка, с кожа, бяла като сняг и коси, с цвят на абаносово дърво (която умирала 100 пъти, но все пак се съживила, за да се омъжи за принца и да заживее щастливо), една Червена шапчица, която всички много обичали ( но толкова луда, че влязла в непрогледната гора, където не просто срещнала вълка, но и си заговорили. Е, историята я знаете - той изял и нея, и бабата, но те въпреки това оцелели),  една Спяща красавица ( която след 100 годишен сън и нулева мозъчна дейност, се събудила ...просто с целувка. Днешната медицина има какво да научи, не мислите ли?) и , моято любимка, Ариел, която заменила живота си за този на любимия (тук без ирония - колко романтично само ... или глупаво, зависи от гледната точка).
        Не знам за вас, но приказките са неразделна част от живота на децата ми. Постоянно се чете, разказва, измисля и преживява великата магия в приказките. Често пъти, свързана с любовта, кара момичетата ми да въздишат и мечтаят, че и на тях един ден ще им се случи нещо толкова вълшебно. Сами не осъзнават, разбира се, че за мен приказката не спира да върви, преди години от магнетофона, днес от детските им усти. Зареждат ме с вълнението си и ме карат и мен да мечтая.
        Та колкото и ирония да вкарвам от време на време, аз обичам приказките. Те възпитават, омагъосват и изпълват ежедневието ни с вълшебен смисъл.
         На тази тема са и моите първи АТС - та. Та даааааам:

        





Забавлятелство Двадесет и четвърто: Какво се крие зад маската?

9 коментара:

  1. Отговори
    1. Благодаря, Таня! Щом теб съм впечатлила, само по себе си, за мен е комплимент!

      Изтриване
  2. Много са ефектни! Каква е техниката?

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошни са! И на мен Ариел ми е любима, толкова въздействащо изглежда!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  4. Цъ, цъ, цъ, Много са станали.... мистични с тази им визия и интересната интерпретация която направи :))) Целувки:***

    ОтговорИзтриване
  5. Прелестни, момичетата на илюстрациите са страхотни, дигитални печати ли са? Много ефектни ATCта, пренесох се в света на приказките, поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря, Софи! Не, не са печати. Попаднах някъде на тях, така оцветени и ги използвах готови! Но как да им промениш нещо. Те и така са уникални. Всичко друго беше декорация, семпла, според приложението.

    ОтговорИзтриване
  7. Леле, как съм пропуснала тези красоти! Невероятни са всичките! Браво, браво, браво! И за АТС-тата, и за приказката в която ни пренесе. За мен животът е една приказка, в която ние сме главни герои. И понеже ние сме героите, ние я и пишем. Продължавай все така да разкриваш магията на живота пред децата си. Това е най-голямото щастие.

    ОтговорИзтриване

За всяка усмивка, за всеки коментар, за това, че бяхте тук: Благодаря!