понеделник, 16 юни 2014 г.

Честит рожден ден!

Това е и втората ми картичка за Ем! Рязка смяна на стиловете, но пък то си дойде отвътре някак си. Малко разръфана, има си заврънтулки и зъбно колело (в смисъл, че колелото никога не спира, но е наш съюзник, не враг), а в последствие добавих и перлички, но загубих светлината за последващи снимки. Е, то пък, не може всичко при мен да е перфектно, и завършени картички, и хубави снимки. :) Знам, че Ем си има една голяма кутия, а вече може да са и повече, знам ли, в която да си събира картички от себеподобни и да си ги разглежда от време на време. Затова трябва да я позапълним, нали?



Парти петък вечер
 SACCh ANYTHING GOES
TTCRD Challenge June 10-16

2 коментара:

  1. Neat distressed look. Love all the die cut pieces used. Thank you for playing along with us over at TTCRD. Hope to see you again really soon. Melanie, DT

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, много ми харесва! Нежна и елегантна и изобщо няма да споменавам синьото ;) Страшна си фурия ти, кога успя с две картички да се справиш - браво на теб!

    А относно кутията с картички... какво да ти кажа... Тя вече се запълни. Вече минах в тежката категория и извадих един кашон хахахха Да видим кога ще го запълня и него.

    Още веднъж голямо благодаря, че се включи в партито за моя рожден ден!
    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване

За всяка усмивка, за всеки коментар, за това, че бяхте тук: Благодаря!